ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ-ΠΤΥΧΙΟΥ και Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για το μηχανογραφικό 2021

Όλοι οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο από την ΤΡΙΤΗ 29 Ιουνίου έως και Παρασκευή 2 ΙΟΥΛΙΟΥ (09:00-12:30), για να λάβουν απολυτήριο και πτυχίο φέρνοντας 2 ΦΩΤΟ, εφ’ όσον δεν έχουν ήδη φέρει.

Συγχρόνως θα αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) εφ’ όσον επιθυμούν για το Μηχανογραφικό Δελτίο. Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος Μηχανογραφικό Δελτίο ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχουν οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση και συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021.

Δικαίωμα επίσης να υποβάλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ έχουν όλοι οι απόφοιτοι.

Το link εισόδου για μαθητές, για συμπλήρωση του μηχανογραφικού θα αναρτηθεί στο σάιτ του σχολείου, αμέσως μόλις γίνει γνωστό από το ΥΠΑΙΘ. Θα δημοσιοποιηθεί επίσης από όλα τα ΜΜΕ. Εάν υπάρξει πρόβλημα στο link εισόδου για συμπλήρωση του μηχανογραφικού θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο email : 2epal-rodou@sch.gr

‘’ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Κ.Λ.Π.’’